sâmbătă, 31 decembrie 2011

Barcelona


Stadionul Olimpic - panorama

Fantana Magica ofera un spectacol superb de muzica si lumina:















Noaptea


Padurea de catarge



Fara indoiala ca Barcelona e un oras frumos, cu o cultura veche, cu multe obiective turistice pe care ar fi mare pacat sa le ratezi daca te duci pe acolo. Marcat de arhitectura lui Antonio Gaudi, orasul stie foarte bine sa isi vanda frumusetile - chiar merita vazute.


La Pedrera
La Pedrera este o cladire monument intrata in patrimoniul UNESCO. Proiectata de Gaudi, cladirea se remarca prin formele curbate iesite din comun, prin modul in care lumina naturala intra in interior, prin acoperisul cu aerisiri stranii si prin multe altele... Se viziteaza acoperisul, podul, si unul dintre apartamente, celelalte fiind locuite.


curtea interioara


forme ciudate de pe acoperis - aerisirile


forme...








Catedrala - Barcelona

5 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit... Numai bine.

Nico spunea...

Seamana foarte bine cu turul de Barcelona pe care l-am facut acum 1 an. Spectacolul de la fantana e intr-adevar special si ai gasit un loc excelent pentru a-l surprinde, spre deosebire de mine.

cristina spunea...

Bogdan,felicitari pentru imagini!
Esti cu adevarat talentat!
Orice lucru facut cu pasiune e special, nu?

CornelB - AmFostAcolo.ro spunea...

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacanta in Barcelona. Am vazut fotografii deosebite, excelente pentru cineva aflat in documentare despre lucrurile care merita vizitate in acest oras, lucru pentru care as vrea sa mentionez blogul pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, vacantelor, www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea SPANIA "Blog Vacanta". Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [-@-] amfostacolo.ro.

Marikosan spunea...

Minunate fotografii. Felicitari! Barcelona e unul dintre orasele mele preferate.